OM CHOPAN TANDOORI


Chopan Tandoori starter for første gang i Sandnes.

Chopan betyr gjeter og er en person som har til oppgave å passe på en flokk med husdyr. Gjeteren skal passe på at flokken er samlet, har tilgang på mat, ikke skader eller går seg bort. I Afghanistan tar gjetere med seg store flokker med husdyr til fjels for å mate dem. Den tradisjonelle Chopan har alltid med seg en stokk som verktøy for å passe på dyrene. Når Chopanen tar med seg dyrene hjem igjen er de blitt mette og klare for slakt. Det er derifra Chopan tandoori har sine røtter – Velsmakende lammeretter.      

Chopan Tandoori er en moderne restaurant med kreative  retter fra Sentral og Sør-Asia. Opplev maten fra Afghanistan, Pakistian, Iran og India som umiddelbart vil frakte dine lukte- og smaksans milevis unna Sandnes. Vi inviterer deg til å oppleve våre nøye tilberedte og samkfulle retter fra Asia-regionen som du neppe vil glemme med det første.

Afghansk mat har en smakfull blanding av ingredienser som safran, korriander, kardemomme og sort pepper. Afghansk kebab er kjen for sin autentisk lukt og smak, som serveres med naanbrød og ris. Qabeli Palau er den mest populære retten av Afghanistan. Det er dampet ris med lammekjøtt, rosiner og gulrot.

Vi driver et sted for deg og dine venner til å tilbringe en tid for å huske et hovedformål.

Testimonial Khushall Safy
Khushall Safy
Chopan Tandoori Founder

Making a place for you and your friends to spend a time to remember is a primary purpose.

Testimonial Nazir Safy
Nazir Safy
Chopan Tandoori Founder